Як бути ефективним управлінцем в сфері охорони здоров'я навчали у школі

Дата публікації:10.07.2014
image

Майбутнє медичної галузі в руках ефективних управлінців. Для цього спеціалісти галузі медицини намагаються максимально об’єднати зусилля, поділитися досвідом з власної практики, спільно вирішити актуальні питання та спроектувати спільне бачення майбутніх змін і розвитку.

Саме з метою створити освітню та комунікаційну платформу для управлінців у сфері охорони здоров’я відбулася перша літня школа «Управління в трансформованій системі охорони здоров’я в Україні».

Упродовж п’яти днів безперервного навчання (з 18.06.14 по 22.06.14) учасники школи обговорювали актуальні теми майбутніх змін на зустрічах з фахівцями медичної галузі. Школа налічувала 20 учасників, відібраних за попереднім конкурсом. Серед них представники 12 міст України, зокрема працівники державних медичних закладів, приватних та інших організацій у сфері охорони здоров’я.

Серед запрошених фахівців із доповіддю «Значення цінностей і корпоративної культури» виступила перед учасниками школи генеральний директор Медичного центру Святої Параскеви Тетяна Андріївна Міхнова.

Управлінець із багаторічним досвідом та керівник кількох стартапів у приватній медицині зробила ґрунтовний аналіз ситуації, що склалася в площині управління персоналом у сучасних реаліях в державних структурах і презентувала своє бачення ефективного управління в майбутньому, опираючись на сучасні тенденції та світові практики.

Зокрема, у цьому напрямку, на думку Тетяни Андріївни, важливо позбутися закладених упродовж десятків років традицій та стереотипів щодо відсутності належних критеріїв підбору персоналу, системи навчання та мотивації працівників. Своєю чергою необхідно запровадити чіткі стандарти оцінки роботи персоналу, дбати про належний розвиток співробітників із високим потенціалом та забезпечити гідну мотивацію.

фото запозичене

Стаття не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Для запису на прийом
надішліть заявку

Повідомлення надіслано

Попередній запис на прийом прийнятий. Найближчим часом ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення.

Передзвоніть мені

Повідомлення надіслано

Найближчим часом ми зв'яжемося з вами.

Подяка

Чи погоджуєтесь Ви на розміщення тексту подяки на публічних ресурсах Медичного центру Св.Параскеви?*

Так Ні

Повідомлення надіслано

Дякуємо за повідомлення.

Відгук

Чи Ви бажаєте, щоб Вам зателефонували?*

Так Ні

Відгук надіслано

Дякуємо за відгук.

Увага!

Зверніть увагу, під час повітряної тривоги прийом пацієнтів може бути призупинено. Ви можете пройти в укриття керуючись відповідними вказівниками.

Якщо Ваш візит співпав із часом повітряної тривоги, будь ласка, після завершення тривоги зателефонуйте +380672954000, +380952954000
або залиште заявку на сайті для перенесення візиту https://medcenter.lviv.ua/#callback

Дякуємо за розуміння!