XVII конгрес польського товариства гастроентерології: розповідає гастроентеролог З.Подольська

Дата публікації:13.10.2016
image

Нещодавно лікар-гастроентеролог Медичного центру Святої Параскеви Зоряна Подольська відвідала місто Познань (Польща) з навчальним візитом, який складався з двох етапів. Інформацією про те, як відбувалося навчання лікарів з усього світу та враженнями нашого лікаря ділимося в короткому репортажі.

Першого дня Зоряна Іванівна була учасником післядипломного курсу «Європейської асоціації гастроентерологів, ендоскопістів та нутріціологів» (EAGEN), присвяченого темі «Імунітет та мікробіота». На сесіях виступили з доповідями найвідоміші європейські професори в галузі гастроентерології: Peter Malfentheiner (Німеччина), Jaroslaw Regula (Польща), Lars Lundell (Швеція) та інші вчені з Ірландії, Франції, Австрії.

«Доповіді базувалися не лише на глибокому теоретичному матеріалі, а й були доповнені історіями про клінічні випадки з практики, спілкуванням із слухачами в залі, думками практикуючих лікарів та відповідями на численні запитання. Кожен з нас мав можливість вільно подискутувати з професором на тему доповіді», – зазначила пані Зоряна.

Упродовж двох наступних днів відбувався XVII конгрес польського товариства гастроентерології. У ці дні відомі лікарі та викладачі з найкращих університетських клінік Польщі та інших Європейських країн ділилися досягненнями та власним досвідом діагностики та лікування складної патології шлунково-кишкового тракту.

«Найцікавішими та новими для мене були теми молекулярної діагностики раку кишківника та підшлункової залози, новини та зміни в стратегії лікування дивертикулярної хвороби кишківника. Неочікуваним було те, що європейські вчені знову повертаються до теми дисбіозу з позиції імунології», – ділиться своїми враженнями лікар.

Досвід таких зустрічей неоціненний, оскільки отримані теоретичні знання підкріплені практичним клінічним досвідом найкращих клінік.

Стаття не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Для запису на прийом
надішліть заявку

Повідомлення надіслано

Попередній запис на прийом прийнятий. Найближчим часом ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення.

Передзвоніть мені

Повідомлення надіслано

Найближчим часом ми зв'яжемося з вами.

Подяка

Чи погоджуєтесь Ви на розміщення тексту подяки на публічних ресурсах Медичного центру Св.Параскеви?*

Так Ні

Повідомлення надіслано

Дякуємо за повідомлення.

Відгук

Чи Ви бажаєте, щоб Вам зателефонували?*

Так Ні

Відгук надіслано

Дякуємо за відгук.

Увага!

Зверніть увагу, під час повітряної тривоги прийом пацієнтів може бути призупинено. Ви можете пройти в укриття керуючись відповідними вказівниками.

Якщо Ваш візит співпав із часом повітряної тривоги, будь ласка, після завершення тривоги зателефонуйте +380672954000, +380952954000
або залиште заявку на сайті для перенесення візиту https://medcenter.lviv.ua/#callback

Дякуємо за розуміння!