Тренінг на тему «Репроцесінг відеоендоскопів як запорука інфекційної безпеки пацієнтів і тривалої експлуатації обладнання»

Дата публікації:14.03.2019
image

Вимоги до документації та детальні вказівки щодо підготовки ендоскопів для повторного використання, які постійно зростають, можуть стати справжнім викликом. Комплексність заходів щодо повторної експлуатації ставить високі вимоги до дезінфекції та подальшого зберігання ендоскопів. Порівняно з іншим хірургічним обладнанням ендоскопи підлягають ретельнішому професійному догляду.

Медичний персонал, який безпосередньо працює з ендоскопами, потребує спеціальних знань та навичок для правильного обслуговування обладнання з метою зменшення ризику інфікування пацієнтів через його неправильну експлуатацію та очистку.

За сприяння європейського представництва фірми FUJIFILM (Німеччина) у Медичному центрі Святої Параскеви 4 та 5 лютого пройшов перший тренінг з обробки ендоскопів Fujifilm серій 500 та 700 для медичних сестер.

Раді повідомити, що 30 березня 2019 року відбудеться тренінг на тему «Репроцесінг відеоендоскопів як запорука інфекційної безпеки пацієнтів і тривалої експлуатації обладнання».

Запрошуємо усіх, хто бажає здобути та удосконалити свої знання та уміння щодо основних принципів обробки ендоскопів, відпрацьовуючи практичні навики та вивчаючи відмінності й особливості ендоскопів спеціального призначення.

Тренінг відбудеться у Медичному центрі Святої Параскеви 30 березня, початок о 9:00.

Детальна інформація, програма та реєстрація за лінком,

Телефонуйте: (095)295-4-000, (067)295-4-000

Стаття не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Для запису на прийом
надішліть заявку

Повідомлення надіслано

Попередній запис на прийом прийнятий. Найближчим часом ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення.

Передзвоніть мені

Повідомлення надіслано

Найближчим часом ми зв'яжемося з вами.

Подяка

Чи погоджуєтесь Ви на розміщення тексту подяки на публічних ресурсах Медичного центру Св.Параскеви?*

Так Ні

Повідомлення надіслано

Дякуємо за повідомлення.

Відгук

Чи Ви бажаєте, щоб Вам зателефонували?*

Так Ні

Відгук надіслано

Дякуємо за відгук.

Увага!

Зверніть увагу, під час повітряної тривоги прийом пацієнтів може бути призупинено. Ви можете пройти в укриття керуючись відповідними вказівниками.

Якщо Ваш візит співпав із часом повітряної тривоги, будь ласка, після завершення тривоги зателефонуйте +380672954000, +380952954000
або залиште заявку на сайті для перенесення візиту https://medcenter.lviv.ua/#callback

Дякуємо за розуміння!