Підсумки зустрічі з лікарем - гінекологом Наталею Лелюх

Дата публікації:17.05.2016
image

Два дні поспіль, 14–15 травня 2016 року, нам випала нагода поспілкуватися з чудовим лікарем-гінекологом, блогером Наталею Лелюх. Уже вдруге вона приїхала з Києва до Львова зі своїми лекціями на запрошення Медичного центру Святої Параскеви.

У суботу відбулася зустріч лікарів-гінекологів нашого медичного центру та Наталії Лелюх, а в неділю пані Наталя виступила з двома лекціями перед зацікавленими жінками (усі охочі могли відвідати лекції безкоштовно).

Тема суботньої зустрічі – «Основні причини звичного невиношування вагітності». Як зазначають учасники, цікаво було почути дані нових досліджень, представлених на останніх міжнародних з’їздах, присвячених цій темі. В них висловлено свіжі думки та погляди, деякі контроверсійні до усталених уявлень.

Треба зазначити, що Наталія Лелюх кожну тему вивчає дуже глибинно і оперує фактами не лише із власного досвіду, чи досвіду колег, а наводить дані доказової медицини і завжди тримає «руку на пульсі» найновіших можливостей та досліджень в медицині.


Перша тема, з якою виступила київський лікар-гінеколог перед жінками в неділю: «Міфи та реальні страхи про вагітність». Особливо пані Наталя акцентувала на дуже важливих в період вагітності русі та спорті (за винятком випадків, коли є окремі протипокази). Розповіла про особливі обставини, які впливають на плід, а вагітна може навіть не брати їх до уваги.

Під час другої, післяобідньої, лекції поговорили з жінками про те, що псує їхню фігуру (гормони, тістечка, спадковість), метаболічний синдром.

Наталія Лелюх вміє легко (завдяки метафоричним образам) пояснити найскладніші процеси в організмі жінки.


По завершенню зустрічі учасники ще довго не відпускали лікаря і ставили чимало запитань.Саме завдяки такій формі подачі її лекції слухаєш на одному подиху, і, головне, приходить глибоке розуміння всіх процесів, що відбуваються в організмі.

Ми з нетерпінням чекаємо нових зустрічей з Наталею Лелюх, адже це завжди захопливо, цікаво та пізнавально.


Стаття не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Для запису на прийом
надішліть заявку

Повідомлення надіслано

Попередній запис на прийом прийнятий. Найближчим часом ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення.

Передзвоніть мені

Повідомлення надіслано

Найближчим часом ми зв'яжемося з вами.

Подяка

Чи погоджуєтесь Ви на розміщення тексту подяки на публічних ресурсах Медичного центру Св.Параскеви?*

Так Ні

Повідомлення надіслано

Дякуємо за повідомлення.

Відгук

Чи Ви бажаєте, щоб Вам зателефонували?*

Так Ні

Відгук надіслано

Дякуємо за відгук.

Увага!

Зверніть увагу, під час повітряної тривоги прийом пацієнтів може бути призупинено. Ви можете пройти в укриття керуючись відповідними вказівниками.

Якщо Ваш візит співпав із часом повітряної тривоги, будь ласка, після завершення тривоги зателефонуйте +380672954000, +380952954000
або залиште заявку на сайті для перенесення візиту https://medcenter.lviv.ua/#callback

Дякуємо за розуміння!