Конференція «Медицина і психоаналіз: на перетині спроможності і безсилля»

Дата публікації:20.04.2016
image

4 травня 2016 року запрошуємо лікарів всіх напрямів на конференцію «Медицина і психоаналіз: на перетині спроможності і безсилля» за участю психотерапевтів із Німеччини та України.

Медицина та психоаналіз – дві галузі, які часто перетинаються. Учасники дізнаються, чи може бути цей перетин ефективним, про співпрацю між двома галузями в Україні та який досвід вже є за кордоном.

Участь у заході безкоштовна.

Програма конференції

15.00–16.30 Психосоматика з візії сучасної німецької медицини (лектор – Хорст Кехелє, професор, доктор медицини, декан відділення психотерапії Ульмського університету (з 1990), директор Штутгартського центру психотерапевтичних досліджень, гостьовий професор психоаналізу Лондонського університету, член комітету з психоаналітичних досліджень Міжнародної психоаналітичної асоціації (ІРА).

17.00–18.30 – Передумови виникнення і формування психоаналітичної думки в Україні (лектор – Звенислава Кечур, лікар-психотерапевт Медичного центру Святої Параскеви).

Місце проведення: Медичний Центр Святої Параскеви. вул. Заводська,7.

Стаття не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Для запису на прийом
надішліть заявку

Повідомлення надіслано

Попередній запис на прийом прийнятий. Найближчим часом ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення.

Передзвоніть мені

Повідомлення надіслано

Найближчим часом ми зв'яжемося з вами.

Подяка

Чи погоджуєтесь Ви на розміщення тексту подяки на публічних ресурсах Медичного центру Св.Параскеви?*

Так Ні

Повідомлення надіслано

Дякуємо за повідомлення.

Відгук

Чи Ви бажаєте, щоб Вам зателефонували?*

Так Ні

Відгук надіслано

Дякуємо за відгук.

Увага!

Зверніть увагу, під час повітряної тривоги прийом пацієнтів може бути призупинено. Ви можете пройти в укриття керуючись відповідними вказівниками.

Якщо Ваш візит співпав із часом повітряної тривоги, будь ласка, після завершення тривоги зателефонуйте +380672954000, +380952954000
або залиште заявку на сайті для перенесення візиту https://medcenter.lviv.ua/#callback

Дякуємо за розуміння!