Комфорт для жінок після мастектомії від «Anita care»

Дата публікації:25.09.2015
image

Із 2015 року нашим партнером є «Anita care» – серія продукції для жінок після операції на грудях, виробником якої є німецька компанія «Anita Dr. Helbig GmbH». Компанія займається виробництвом білизни з 1886 року і на сьогодні випускає п`ять серій продукції, яка допомагає жінці почуватися комфортно та впевнено на будь-якому етапі її життя. Це повсякденна білизна, білизна на період вагітності та годування, професійна спортивна білизна і білизна для жінок з пишними грудьми. Але особливу увагу і весь свій накопичений досвід Anitа скеровує на серію продукції для жінок після мастектомії – «Anita care» («care» перекладається як «турбота»).

Серія «Anita care» складається з протезів, білизни та купальників, які є повністю комплементарні, тобто, ідеально поєднуються один з одним. Крім того, серія включає моделі компресійної післяопераційної білизни і бандажів, необхідних також після пластичних операцій на грудях і абдомінальних операцій. Для профілактики та зниження негативних проявів лімфостазу (порушення лімфотоку) Anita пропонує компресійні рукави.

Не тільки онкологічні захворювання є показанням до мастектомії, але в більшості випадків це саме так. Рак молочної залози є одним з найпоширеніших видів онкозахворювань у жінок в Україні. І що раніше він діагностований, то вищі шанси на успішне лікування.

На базі нашого Медичного центру Святої Параскеви успішно працює Центр діагностики патологій молочної залози, і ми наполегливо радимо кожній жінці проходити регулярне профілактичне обстеження грудей докладніше за лінком.

Отримати консультацію і підібрати протези та спеціальну білизну «Anita care» в Україні можна в кабінетах «Аnita care». Вони працюють у Києві, Одесі, Харкові та Дніпропетровську, а з весни 2015 року такий кабінет з'явився у Львові. Консультанти кабінетів щорічно проходять навчання і сертифікацію, в тому числі, на семінарах у Німеччині, і є експертами в підборі продукції «Anita care». Так, існують правила підбору протеза залежно від терміну, що минув після операції: в перші 1,5 місяці можна носити тільки первинний текстильний протез і лише потім слід підібрати силіконовий, який компенсує відсутність ваги з прооперованого боку і не дасть змоги розвинутися проблемам із хребтом і суглобами.

Детальну інформацію про протезування та підбір білизни після операції на грудях можна отримати за адресою:

м. Львів, пл. Соборна, 14

ТЦ «Роксолана», оф. 32, 6-й поверх

☎ +38 (050) 401-41-05

☎ +38 (032) 253-39-43

Стаття не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Для запису на прийом
надішліть заявку

Повідомлення надіслано

Попередній запис на прийом прийнятий. Найближчим часом ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення.

Передзвоніть мені

Повідомлення надіслано

Найближчим часом ми зв'яжемося з вами.

Подяка

Чи погоджуєтесь Ви на розміщення тексту подяки на публічних ресурсах Медичного центру Св.Параскеви?*

Так Ні

Повідомлення надіслано

Дякуємо за повідомлення.

Відгук

Чи Ви бажаєте, щоб Вам зателефонували?*

Так Ні

Відгук надіслано

Дякуємо за відгук.

Увага!

Зверніть увагу, під час повітряної тривоги прийом пацієнтів може бути призупинено. Ви можете пройти в укриття керуючись відповідними вказівниками.

Якщо Ваш візит співпав із часом повітряної тривоги, будь ласка, після завершення тривоги зателефонуйте +380672954000, +380952954000
або залиште заявку на сайті для перенесення візиту https://medcenter.lviv.ua/#callback

Дякуємо за розуміння!