Ендоскопічна конференція - ІІ симпозіум з міжнародною участю 'Лікувальна ендоскопія травного каналу - сучасні тренди'.

Дата публікації:06.06.2019
image

31 травня в Медичному центрі Св. Параскеви відбулась ендоскопічна конференція - ІІ симпозіум з міжнародною участю 'Лікувальна ендоскопія травного каналу - сучасні тренди'.

В роботі симпозіуму прийняли участь запрошені експерти з Польщі: Ph.D. Michal Spychalski - Керівник центру терапевтичної та баріатричної ендоскопії в Бжезінах, також є керівником тренінг центру з лікувальної ендоскопії у Європі; Ph.D. Tomasz Marek - Координатор відділу ендоскопії університетського клінічного центру, Сілезького медичного університету в Катовіцах, менеджери з розвитку бізнесу та медичних ендоскопічних систем Європейського офісу FUJIFILM Hakan Bulut і Serguei Seleznev, лікарі з різних міст України (Київ, Чернівці, Ужгород, Тернопіль, Івано-Франківськ, Суми, Запоріжжя, Житомир, Хмельницький, Вінниця, Дніпро, Кропивницький, Рівне, Одеса, Луцьк ).

Загалом були присутні 61 учасник в Медцентрі і ще приблизно така ж кількість людей спостерігала за онлайн трансляцією нашого заходу. Під час симпозіуму, учасники мали можливість почути п’ять доповідей про актуальні теми сучасних лікувальних ендоскопічних технологій і нові можливості нашого ендоскопічного обладнання у діагностиці і лікуванні, побачити в прямому ефірі чотири і у записі два оперативних ендоскопічних втручання. Ми прооперували 6 пацієнтів із складною патологією, яка дуже важко піддається лікуванню класичними методами: двом пацієнтам виконано ендоскопічну пероральну міотомію стравоходу - тунельна операція на стравоході, яка виліковує ахалазію; одній пацієнтці виконали наступний етап лікування критичних доброякісних звужень стравоходу шляхом балонної дилятації та встановлення тимчасового стенту; ще одній пацієнтці видалили доброякісну пухлину шлунка розміром 4,0х5,0х9,0 см зберігши шлунок цілим; двом пацієнтам видалили ділянки слизової у стравоході Барретта із передраковими змінами. Всі оперативні втручання пройшли успішно і на сьогодні пацієнти виписані на амбулаторне лікування додому.

Щиро вдячні за активну участь учасників в цьогорічному заході та запрошуємо Вас на наступні події про які будемо інформувати на офіційному сайті Медцентру та на офіційній сторінці у фейсбуці https://bit.ly/2WohjAV .

Стаття не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Для запису на прийом
надішліть заявку

Повідомлення надіслано

Попередній запис на прийом прийнятий. Найближчим часом ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення.

Передзвоніть мені

Повідомлення надіслано

Найближчим часом ми зв'яжемося з вами.

Подяка

Чи погоджуєтесь Ви на розміщення тексту подяки на публічних ресурсах Медичного центру Св.Параскеви?*

Так Ні

Повідомлення надіслано

Дякуємо за повідомлення.

Відгук

Чи Ви бажаєте, щоб Вам зателефонували?*

Так Ні

Відгук надіслано

Дякуємо за відгук.

Увага!

Зверніть увагу, під час повітряної тривоги прийом пацієнтів може бути призупинено. Ви можете пройти в укриття керуючись відповідними вказівниками.

Якщо Ваш візит співпав із часом повітряної тривоги, будь ласка, після завершення тривоги зателефонуйте +380672954000, +380952954000
або залиште заявку на сайті для перенесення візиту https://medcenter.lviv.ua/#callback

Дякуємо за розуміння!