Заради чого вирушати на діагностику?

Дата публікації:18.07.2013
image

Кожній людині хоча б раз у житті доводиться чути діагноз. А від правильного діагнозу залежить і правильне лікування.

Серед усіх наявних лікувальних установ – більшість державних. Усі добре знають, що реформа у сфері державної охорони здоров'я залишається на рівні обговорення. Звідси й висновок – реальне поліпшення якості надання медичної допомоги не відбувається.

Нині сучасному лікареві для того, щоб пацієнтові надати ефективну медичну допомогу, вкрай необхідне діагностичне устаткування: МРТ, КТ, мамограф, рентген, ендоскопічне обладнання та оснащена лабораторія.

Державні установи часто або взагалі не мають, або мають застаріле обладнання. Тому і у пацієнта, і у лікаря виникає питання: куди вирушати за якісною діагностикою, куди скерувати пацієнта на обстеження, особливо у складних діагностичних випадках? Відповідь дуже проста: вирушайте у Медичний центр Святої Параскеви.

Заради чого туди варто звертатися? Встановлення діагнозу залежить, насамперед, від рівня устаткування, а також набору діагностичних програм. У Медичному центрі Святої Параскеви – найсучасніше устаткування, що вільно «бачить» найменші відхилення від норми.

Але саме «залізо» – ніщо без лікарів. У Медичному центрі Святої Параскеви до підбору лікарів підійшли дуже ретельно, вибирали з кращих. Окрім того, усі лікарі отримали медичне навчання у кращих європейських центрах. Отож, мають потужну підтримку колег з інших країн для отримання порад та консультацій у складних діагностичних ситуаціях. Як правило, усі складні випадки розглядає консиліум лікарів, і пацієнт автоматично отримує ще другу думку.

Ще одна причина звернутися по діагностику в Медичний центр Святої Параскеви – повний набір діагностичного устаткування: потужний радіологічний центр (МРТ, КТ, рентген, мамограф, УЗД), ендоскопія у повному обсязі (гастроскопія, колоноскопія, бронхої Параскєви піклуються про Ваш час і намагаються оптимізувати усі діагностичні процеси.

На медицину завжди було багато нарікань через її історичну безкоштовність у свідомості людей, через корупцію, що частково є індикатором дефіциту у сфері медичних послуг, але незважаючи на це, кожен потребує якісної діагностики і шукатиме такі заклади, які успішно виконують завдання точного встановлення діагнозу.

Ще однією очевидною перевагою Медичного центру Святої Параскєви є прозорість у всіх процедурах. Мотивація персоналу не передбачає оплати за скерування на аналізи й діагностичні процедури, а рівень цін відображає реальні витрати на покриття собівартості. Слід також відзначити, що у Медичному центрі Святої Параскеви весь персонал одержує лише «білу» зарплатню, а це означає, що заклад сплачує усі податки і є одним із найбільших платників податків у регіоні.

Отже, боротьбу з корупцією у своїй сфері проводять тут не на словах, а на ділі, тому кожен пацієнт, який отримує й оплачує послуги у Медичному центрі Святої Параскєви, може сміливо заявити, що він також бере участь у боротьбі з корупцією у сфері охорони здоров'я.

Є ще одна перевага Медичного центру Святої Параскеви – це високий рівень піклування про працездатне населення. Це зручні й доступні програми профоглядів на усі випадки життя, які дають змогу «спіймати» хворобу на початковій стадії.

Хороша діагностика пришвидшує усвідомлення можливих шляхів вирішення проблеми , це важливий етап, у якому вам завжди готові прийти на допомогу фахівці Медичного центру Святої Параскеви.

З Божою допомогою можливо все!

Стаття не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Для запису на прийом
надішліть заявку

Повідомлення надіслано

Попередній запис на прийом прийнятий. Найближчим часом ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення.

Передзвоніть мені

Повідомлення надіслано

Найближчим часом ми зв'яжемося з вами.

Подяка

Чи погоджуєтесь Ви на розміщення тексту подяки на публічних ресурсах Медичного центру Св.Параскеви?*

Так Ні

Повідомлення надіслано

Дякуємо за повідомлення.

Відгук

Чи Ви бажаєте, щоб Вам зателефонували?*

Так Ні

Відгук надіслано

Дякуємо за відгук.

Увага!

Зверніть увагу, під час повітряної тривоги прийом пацієнтів може бути призупинено. Ви можете пройти в укриття керуючись відповідними вказівниками.

Якщо Ваш візит співпав із часом повітряної тривоги, будь ласка, після завершення тривоги зателефонуйте +380672954000, +380952954000
або залиште заявку на сайті для перенесення візиту https://medcenter.lviv.ua/#callback

Дякуємо за розуміння!