Вакцинація "Пріорикс"

Дата публікації:07.09.2020
image

Вакцинація "Пріорикс", як інструмент захисту нашого організму, – єдиний ефективний метод створення додаткового імунітету від небезпечних інфекційних захворювань, які можуть спричинити важкі ускладнення та навіть загрожувати життю.

ЇЇ дія направлена на зменшення ризику таких захворювань:КІР, КРАСНУХА, ПАРОТИТ. Вакцинація проводиться у віці 12 місяців та 6 років. Важливо не відкладати вакцинацію на потім, проте якщо Ви пропустили планове щеплення за графіком, рекомендуємо звернутися до лікаря та надолужити пропущену вакцинацію від кору, паротиту та краснухи.

Саме з цією метою в Медцентрі з 7 вересня по 31 жовтня або до закінчення вакцини діє акційна пропозиція в підтримку вакцинації 2020 року.

Безпека для малюків – понад усе, тому в період карантину вакцинацію проводимо у відділенні (вул. Кульпарківська, 135), де не проводиться прийом хворих з катаральними ознаками (кашель, нежить, підвищена температура тіла тощо).

Для здійснення безкоштовного щеплення, необхідно пройти консультативний огляд перед вакцинацією в лікаря. Щоб здійснити запис на прийом або отримати детальну інформацію, телефонуйте у контакт-центр:

(067) 295-4-000;

(095) 295-4-000,

або заповніть форму запису на прийом

Стаття не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Для запису на прийом
надішліть заявку

Повідомлення надіслано

Попередній запис на прийом прийнятий. Найближчим часом ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення.

Передзвоніть мені

Повідомлення надіслано

Найближчим часом ми зв'яжемося з вами.

Подяка

Чи погоджуєтесь Ви на розміщення тексту подяки на публічних ресурсах Медичного центру Св.Параскеви?*

Так Ні

Повідомлення надіслано

Дякуємо за повідомлення.

Відгук

Чи Ви бажаєте, щоб Вам зателефонували?*

Так Ні

Відгук надіслано

Дякуємо за відгук.

Увага!

Зверніть увагу, під час повітряної тривоги прийом пацієнтів може бути призупинено. Ви можете пройти в укриття керуючись відповідними вказівниками.

Якщо Ваш візит співпав із часом повітряної тривоги, будь ласка, після завершення тривоги зателефонуйте +380672954000, +380952954000
або залиште заявку на сайті для перенесення візиту https://medcenter.lviv.ua/#callback

Дякуємо за розуміння!