Підсумки конференції «Медицина і психоаналіз: на перетині спроможності і безсилля»

Дата публікації:10.05.2016
image

«Кожна Ваша думка, кожна вимовлена Вами фраза змінює Ваш мозок. Будьте обережні з тим, що Ви говорите», – застеріг учасників конференції професор психотерапії Хорст Кехелє.

4 травня 2016 р., конференц-зал Медичного центру Святої Параскеви був переповнений охочими послухати лекції професора, доктора медицини, декана відділення психотерапії Ульмського університету Хорста Кехелє та лікаря-психотерапевта Звенислави Кечур.

Професор з Німеччини розповів про те, як медицина в його країні ставиться до психосоматики і яку роль остання відіграє у встановленні діагнозу в практиці будь-якого лікаря. Лектор наголосив, що дуже важливо поговорити з пацієнтом про його емоційний стан, тривоги, страхи і стрес, який йому, можливо, довелося пережити напередодні. Навів цікаву статистику смертей та захворювань вдівців, які пережили втрату близької людини. Розповів і про взаємозв’язок постійних стресів та гастроентерологічних захворювань.

Професор Хорст прибув не сам, а зі своїми студентами, для яких лекція українського психотерапевта про історію розвитку психоаналітичної думки в Україні була ознайомленням з нашою країною через призму майбутньої професії та пов’язаної з нею науки.

Дякуємо всім, хто взяв участь у конференції. Слідкуйте за нашими подіями.

Стаття не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Для запису на прийом
надішліть заявку

Повідомлення надіслано

Попередній запис на прийом прийнятий. Найближчим часом ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення.

Передзвоніть мені

Повідомлення надіслано

Найближчим часом ми зв'яжемося з вами.

Подяка

Чи погоджуєтесь Ви на розміщення тексту подяки на публічних ресурсах Медичного центру Св.Параскеви?*

Так Ні

Повідомлення надіслано

Дякуємо за повідомлення.

Відгук

Чи Ви бажаєте, щоб Вам зателефонували?*

Так Ні

Відгук надіслано

Дякуємо за відгук.

Увага!

Зверніть увагу, під час повітряної тривоги прийом пацієнтів може бути призупинено. Ви можете пройти в укриття керуючись відповідними вказівниками.

Якщо Ваш візит співпав із часом повітряної тривоги, будь ласка, після завершення тривоги зателефонуйте +380672954000, +380952954000
або залиште заявку на сайті для перенесення візиту https://medcenter.lviv.ua/#callback

Дякуємо за розуміння!