Перемоги та успіхи комплексної програми схуднення

Дата публікації:29.08.2013
image

Завершився курс першого набору комплексної програми схуднення «КГ на ваги». Отож, у червні учасники «поклали» свої зайві кілограми на ваги, щоб покращити самопочуття, фізичний стан та знизити надлишкову масу. Все це – лише за 10 тижнів (тривалість курсу).

До справи взялися з потрійним ентузіазмом, заряду сповна давали лікарі: дієтолог, фізіореабілітолог та психотерапевт. Саме ці спеціалісти працювали над реалізацією комплексної програми. Її особливість і перевага – індивідуальна робота з кожним учасником (індивідуальний підбір раціону харчування та щоденного фізичного навантаження), відповідно до його параметрів, фізичних можливостей та фізіологічних особливостей, а також щотижневий контроль. Якщо Ви вже намагалися худнути, то, мабуть, знаєте, що немає універсальної дієти чи фізичних вправ, які допомагають усім, кожна фігура та кожен організм має свої індивідуальні особливості.

Отож, ми вирішили опублікувати невеличке інтерв’ю з учасницею програми «КГ на ваги» пані Оксаною та поділитися її враженнями і порадами з майбутніми учасниками:

Ви задоволені результатом, який отримали на програмі «КГ на Ваги»?

– Абсолютно задоволена. Мій результат зменшення ваги – 11кг 800г. Я продовжую дотримуватися того ритму, до якого звикла під час програми. Для мене важливо, щоб схуднення відбувалося поступово.

Як змінилось Ваше самопочуття після програми?

– Ось уже місяць, як я не вживаю ліків для пониження артеріального тиску, раніше не могла без них обходитися. Перейшла на зменшену дозу, згодом зовсім відмовилася. Також покращилися результати аналізів, зокрема зменшився холестерин у крові.

Які моменти були для Вас найскладнішими?

– Найскладніше привчити себе не їсти після 19.00, а також змусити виконувати щодня фізичні вправи, які мені складала пані Мар’яна (фізіореабілітолог). Але вже, коли налаштовуєш себе на роботу і починаєш виконувати, то далі не так страшно.

Що було для Вас найкориснішим?

– Корисно навчитися складати свій збалансований раціон: тепер я підраховую усі калорії, які споживаю, але водночас не виснажую себе дієтами. Таке харчування входить у ритм і стає стилем життя. Уже давала рекомендації своїм подругам: що і скільки варто їсти, скільки порція того чи іншого містить калорій.

Ваші поради наступним учасникам програми?

– Важлива сильна мотивація, бажання працювати над собою і прислухатися до усіх настанов спеціаліста. Гарного результату може досягнути кожен. Проте також важлива підтримка сім’ї та близьких. І не лінуватися!

Наступна програма стартує вже у жовтні.

Слідкуйте за новинами на сайті http://www.medcenter.lviv.ua.

Стаття не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Для запису на прийом
надішліть заявку

Повідомлення надіслано

Попередній запис на прийом прийнятий. Найближчим часом ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення.

Передзвоніть мені

Повідомлення надіслано

Найближчим часом ми зв'яжемося з вами.

Подяка

Чи погоджуєтесь Ви на розміщення тексту подяки на публічних ресурсах Медичного центру Св.Параскеви?*

Так Ні

Повідомлення надіслано

Дякуємо за повідомлення.

Відгук

Чи Ви бажаєте, щоб Вам зателефонували?*

Так Ні

Відгук надіслано

Дякуємо за відгук.

Увага!

Зверніть увагу, під час повітряної тривоги прийом пацієнтів може бути призупинено. Ви можете пройти в укриття керуючись відповідними вказівниками.

Якщо Ваш візит співпав із часом повітряної тривоги, будь ласка, після завершення тривоги зателефонуйте +380672954000, +380952954000
або залиште заявку на сайті для перенесення візиту https://medcenter.lviv.ua/#callback

Дякуємо за розуміння!