ІНФОРМУЄМО ПРО ВИПАДКИ ІЗ НЕЗАКОННИМ ВИКОРИСТАННЯМ ТОРГОВОЇ МАРКИ «МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР СВЯТОЇ ПАРАСКЕВИ»

Дата публікації:16.01.2017
image

Останнім часом на території України почастішали випадки, коли шахраї надають населенню медичні послуги, представляючись лікарями Медичного центру Святої Параскеви. Зокрема, відомі випадки розповсюдження медичних препаратів медичного та немедичного призначення із використанням торгової марки «Медичний центр Святої Параскеви».

Медичний центр Святої Параскеви інформує, що не займається розповсюдженням чи продажем препаратів медичного та немедичного призначення.

Якщо у Вас виникають сумніви щодо наявності у лікаря повноважень надавати медичні послуги від Медичного центру Святої Параскеви, будь ласка, вимагайте в такої особи ознайомлення Вас із відповідними документами та ліцензією. Крім того, звертайтеся до керівництва Медичного центру Святої Параскеви за адресою: м. Львів, вул. Заводська, 7, щоб перевірити чи справді певні особи працюють у згаданому закладі.

Будьте обачливими, довіряючи своє здоров’я та кошти неперевіреним особам! Керівництво Медичного центру Святої Параскеви повідомляє, що не несе відповідальності за послуги, надані такими шахраями.

Стаття не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Для запису на прийом
надішліть заявку

Повідомлення надіслано

Попередній запис на прийом прийнятий. Найближчим часом ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення.

Передзвоніть мені

Повідомлення надіслано

Найближчим часом ми зв'яжемося з вами.

Подяка

Чи погоджуєтесь Ви на розміщення тексту подяки на публічних ресурсах Медичного центру Св.Параскеви?*

Так Ні

Повідомлення надіслано

Дякуємо за повідомлення.

Відгук

Чи Ви бажаєте, щоб Вам зателефонували?*

Так Ні

Відгук надіслано

Дякуємо за відгук.

Увага!

Зверніть увагу, під час повітряної тривоги прийом пацієнтів може бути призупинено. Ви можете пройти в укриття керуючись відповідними вказівниками.

Якщо Ваш візит співпав із часом повітряної тривоги, будь ласка, після завершення тривоги зателефонуйте +380672954000, +380952954000
або залиште заявку на сайті для перенесення візиту https://medcenter.lviv.ua/#callback

Дякуємо за розуміння!